Zondag 15 december
Tricklebolt + Money & The Man
20:30 (Doors: 19:30)
Kleine Zaal
20:30 (Doors: 19:30) | Kleine Zaal
€ 17,50
  • Garageblues
  • Indie rock- 'n' -roll
  • psychedelische rock
  • Rock-'n'-roll

Een double bill met Tricklebolt en Money & The Man!

Tricklebolt

Tricklebolt gaat afscheid nemen en doet nog een laatste afscheidstour. Voor een laatste keer komt de formatie naar MEZZ.

De band mengt psychedelica en rock-‘n-roll met de nodige primitieve oergevoelens, om je ene moment te laten wegdromen en je een paar secondes later mee te laten zingen met stevige riffs en refreinen.

De band breidt met hun nieuwste album ‘Honey From The Sky’ de mogelijkheden uit van hun rock-‘n-rollgeluid, dat in de jaren zeventig is geïnspireerd. Het album is een wilde ervaring die opgenomen is in acht verschillende studio’s en bevat gastartiesten uit o.a. DeWolff, Temples, Birth of Joy, en Death Alley. Tricklebolt speelde in het verleden al op ESNS, Zwarte Cross, Ribs & Blues, Popronde en in voorprogramma’s van Golden Earring, Uriah Heep, DeWolff en meer.

Money & The Man

Henk Wesselink en Ymte Koekkoek vormen het dynamische duo Money & The Man. De charismatische zanger-gitarist en virtuoze drummer creëren een mix van garageblues en intense indie-rock-’n-roll.

Door de jaren heen hebben ze hun sound verfijnd, geïnspireerd door The Black Keys en Arctic Monkeys. Wat begon als bluesrock heeft zich ontwikkeld tot een mix van gitaarriffs en ritmes. Ze weten hun muziek te doordrenken met oneven maatsoorten en tempowisselingen, wat hun sound een twist geeft. Optredens op festivals zoals Zwarte Cross en Bevrijdingsfestival, radio-uitzendingen bij 3FM en Radio Veronica, en shows tijdens Popronde en Eurosonic/Noorderslag, bewijzen dat Money & The Man een grote indruk maken.

MEZZ tipt