Explorer pas
Become an explorer
Laat MEZZ je meenemen in de wereld van nieuwe artiesten, muziek en concerten die je écht gezien moet hebben. Voor € 75 per jaar heb je toegang tot geselecteerde explorer-shows. Per seizoen worden er zo'n 40 shows geselecteerd die jij als echte muziekliefhebber gezien moet hebben. Van een gloednieuwe act, internationale acts die voor het eerst naar Nederland komen of een opkomende artiest; deze shows zijn een muzikale ontdekking!

De Kleine Zaal van MEZZ is dé springplank voor artiesten naar het grote publiek. Zo stond Triggerfinger ooit in de Kleine Zaal van MEZZ voordat ze doorbraken en te zien waren op alle grote festivals. Maar ook blackwave. speelde haar allereerste Nederlandse show in een drukbezochte grote zaal van MEZZ. Of bijvoorbeeld 3FM Talent MEAU die tijdens haar allereerste tour, met slechts haar hit ‘Dat Heb Jij Gedaan’, in recordtempo de Kleine Zaal uitverkocht. Met de Explorer Pas nemen we je mee in al dit talent dat naar MEZZ komt; groot, klein, alternatief of pop. Samen ontdekken we de muziek van morgen.

Scoor de explorer pas

Alle voordelen op een rijtje:

  • Je bent als eerste op de hoogte van nieuwe en verrassende acts in het programma van MEZZ. Dé snelste manier om nieuwe artiesten en muziek te ontdekken.
  • Voor € 75 heb je toegang tot alle explorer-shows. De pas wordt gekoppeld aan jouw MEZZ-account waarmee je gemakkelijk en snel tickets voor een van de explorer shows claimt. De shows zijn in de zalen van MEZZ of op locatie in Breda en worden vooraf geselecteerd door MEZZ.
  • De explorer nieuwsbrief geeft je tips & tricks uit het geselecteerde aanbod. Je kiest zelf welke shows je bezoekt.

Explorer pas

Hoe werkt de Explorer pas?

Je koopt de MEZZ Explorer pas gemakkelijk via de webshop. We geven jouw MEZZ-account de status van echte Explorer en you are ready to go! Log in met jouw MEZZ-account en claim je Explorer-ticket in de ticketshop voor de shows die graag wilt bezoeken. Per pas je één ticket per show claimen.

Welke shows zijn toegankelijk met de Explorer pas?

MEZZ maakt een selectie van shows waarvan wij vinden dat jij ze gezien moet hebben en variërende van opkomende acts, nieuwe muziek tot spraakmakende liveshows. De geselecteerde shows zijn terug te vinden in de explorer-nieuwsbrief.

Let op: afhankelijk van de capaciteit is er een beperkt aantal plekken gereserveerd voor explorers. Claim dus op tijd jouw ticket voor de show om verzekerd te zijn van een ticket.

Scoor de Explorer pas

Voor € 75 voor een seizoen.

Koop de pas

Een greep uit het programma